RÀDIO COMERÇ

Joan Guillen: “Cal confiar en els comerços. Són llocs segurs”

El President del Consell de Gremis, Joan Guillén, s’ha mostrat esperançat en l’obertura de tots els comerços de Catalunya, a partir d’aquest dilluns. “Hi havia moltes ganes”. I amb aquestes ganes s’han pres els Establiments la seva tornada a la normalitat. Quant a la indefinició en els reglaments i normatives a l’hora d’obrir, Guillén ha destacat que “els comerciants són professionals responsables”, i ha manifestat la seva completa confiança en el comerç a l’hora d’establir totes les mesures i fer que “els comerços siguin llocs segurs”. Per això ha animat a la ciutadania a tornar a les botigues.

També ha destacat que, tot hi haver-hi diferències entre gremis, donades les característiques de cadascun d’ells, quant a tipus de producte o de venda, cal que les administracions posin totes les eines per a recuperar les economies. “Ara comença tot”, diu, en referència a treballar amb les administracions amb tots les eines que hi hagi al seu abast, tan de dinamització com de fiscalitat.

Finalment, considera que cal valorar molt la feina feta per les entitats gremials, sectorials i de comerç durant tot aquest temps, al costat dels comerços, i no consideraría oportú que “cap comerç deixés ara d’estar agremiat” ja que, considera que precisament “s’ha demostrat la necessitat de fer front comú a la crisi de forma coordinada”, i en tot cas, ha apuntat que “tot i que ara mateix els gremis creixen en associats”; potser hi ha algunes baixes degut al tancament d’alguns Establiments.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç