RÀDIO COMERÇ

Rotary Eixample: professionals, comerç i empreses al servei dels més necessitats

Durant la crisi de la Covid19 són moltes les persones que destinen part dels seus recursos i tasques a ajudar els més necessitats. La feina de la Parròquia de Santa Anna, al capdavant de la qual hi ha el pare Peio Sánchez, s’ha vist ajudada pel Club Rotary Eixample i el projecte “La teva decisió alimenta vides“, que pretén recollir 15.000 euros per fer front a les necessitats alimentàries dels centenars de persones que cada dia es dirigeixen a l’Hospital de Campanya d’aquesta parròquia, i que compta amb el suport del Grup Sagardi.

En parlem amb la Carme Izquierdo, que durant 20 anys va ser presidenta de l’eix comercial Cor Eixample, amb l’advocat Pedro Picón i amb la Dra. Montserrat Pérez, tots tres membres del Club Rotary Eixample.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç