RÀDIO COMERÇ

Miquel Àngel Julià: “El comerç també és protagonista de la Setmana de l’Arquitectura”

Aquesta és la Setmana de l’Arquitectura, i des de Ràdio Comerç ens aproximem a aquesta celebració, que té una de les seves activitats principals en el retail. El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha decidit realitzar 10 activitats als districtes de Barcelona, centrades cada una en un tema diferent. Al Districte de Sants-Montjuïc, el comerç n’és el protagonista. Especialment el comerç de l’eix Creu Coberta.

En Miquel Àngel Julià, responable del grup de retail d’aquest projecte explica la importància que el comerç té per a l’arquitectura ciutadana. Al mateix temps que han hagut de postposar algunes activitats per a quan torni la normalitat als carrers, com un passeig pel comerç de proximitat en clau arquitectònica, altres les faran de forma virtual. En aquesta entrevista explica com es desenvolupen els projectes, i quines són les activitats previstes per aquesta semana.

Podeu veure el web amb activitats en aquest enllaç: Setmana de l’Arquitectura

Article de Miquel Àngel Julià, Pablo Soto i Nieves Fernandez (Coordinador i membres Grup Treball Retail COAC) i Ricard Feriggle (Coordinador grup arquitectes Sants)

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç