RÀDIO COMERÇ

El Govern demana poder obrir el comerç en una hipotètica fase 0.5

Tot el comerç podria obrir sense cita prèvia, en una fase 0.5 que avui ha reclamat la portaveu del Govern, Meritxell Budó, que ha anunciat aquest dijous que aquesta setmana demanaran al Govern que la regió sanitària de Barcelona i la de les zones metropolitanes nord i sud, tot i estar en la fase 0, puguin flexibilitzar algunes mesures.

“Demanarem que, encara que estan en fase 0, puguin passar a una situació de 0,5. És a dir, que es mantinguin en la fase 0 però que es pugui flexibilitzar les mesures que comporta estar en aquesta fase”, ha explicat en roda de premsa telemàtica des del Palau de la Generalitat, amb la consellera de Salut, Alba Vergés, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Entre les mesures de relaxació que proposaran, ha precisat, està que els ciutadans puguin anar a establiments comercials sense cita prèvia i que es puguin celebrar activitats de culte amb un terç de la seva capacitat.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç