RÀDIO COMERÇ

“Ara toca que el sector públic sigui el motor i fer que la gent recuperi la capacitat de compra”

Entrevista amb el president del grup municipal d’Esquerra Republicana, ERNEST MARAGALL

 

“La crisi ha aturat l’oferta però també ha deixat sense opció de compra a molta gent. Ara toca que el sector públic faci de motor per poder recuperar oferta i demanda. Així és com veu Ernest Maragall, el president del grup municipal d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Barcelona, la situació econòmica provocada per la Covid-19.

Maragall es mostra partidari d’activar la inversió pública i tota la capacitat de despesa pública -inclosa la capacitat d’endeutament- per part de les administracions públiques.

En una entrevista a Ràdio Comerç Maragall s’afegeix a les veus que reclamen a l’Estat que autoritzi als ajuntaments i entitats locals a destinar el superàvit a despesa que ajudin a combatre la crisi i a reobrir l’economia.

Redacció Ràdio Comerç

2 comentaris

 • aixo dels vehicles ecologics ven molts vots ¡¡
  ah, i reeixir la activitat economique fen inversio publica no anira be, doncs l’esmena es degut a que l’inversio publica es privativa dels mandamasses i no del poble que hi ha deixat la pell amb el “confinament”
  el veritable motor economic es el poble des d’abaix del tot i anar pujant, ajuda’t, aixo si.
  el turisme i la patronal hotel.lera parade del tot es una politique brutal i que arruinara l’economie de Catalunya
  I qui, del poble es pot permetre un vehicle electric o mixte si ja fa dos mesos que no veu une pela*
  a mi, personalment s’em fot la politique ecologique perque sempre agafo la bici per anar arreu, pero quants de la meva edat ho poden fer
  salut..

 • Es important, cabdal conscienciar a la gent, q necessitem potenciar, protegir, les nostres empreses i com no el nostre comerç, ajudar Sl nostre comerç es ajudarnos a nosaltres mateixos i fe País,, ara sobre tot.

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç