RÀDIO COMERÇ

Jordi Novo: “Si desapareix el comerç de la ciutat, la ciutat està pràcticament morta”

Jordi Novo és el president de Negoci Empresa Mataró, entitat associativa que agrupa empreses de comerç, restauració, serveix i professionals lliberals amb els suport de l’Ajuntament de Mataró i que actualment compta amb prop de 300 establiments associats i gestiona les diferents àrees comercials de la ciutat.

En aquesta entrevista veurem fins a quin punt ha afectat la Covid-19 al teixit comercial mataroní, quines iniciatives s’han dut a terme des de l’associació i quina ha estat la resposta de comerciants i autònoms. També analitzarem el procés de desescalada i en valorarem la utilitat i la practicitat, alhora que també afrontarem els canvis en la percepció del comerç de proximitat per part de la població gràcies i/o a causa d’aquesta situació.

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç