RÀDIO COMERÇ

Jesus Carballo: “Volem que el Cliccat sigui el marketplace català del comerç local”

Jesús Carballo és el president de l’Associació PEUC, Professionals dels Eixos Urbans de Catalunya, entitat que s’ha convertit en referent aquests darrers mesos de confinament per la iniciativa del directori d’establiments oberts en les primeres setmanes de confinament, anomenat Slow Shopping, i al qual s’hi van adherir diversos municipis catalans. Carballo destaca que “a través de PEUC la iniciativa de Sant Cugat Comerç es va viralitzar i a dia d’avui són més de 40 associacions de comerciants, que ha servit per donar visibilitat als comerços oberts”

Després de l’èxit aconseguit, ja que “molts establiments ens han trucat dient que feien vendes gràcies a l’SloW Shopping”, Carballo avança que preparen la implementació d’un Marketplace català, que suposa un pas endavant ja que ha d’incloure una plataforma de venda i de repartiment del producte. Segons Carballo, el Cliccat vol convertir-se en el marketplace del comerç local, del comerç de proximitat, del comerç de kilòmetre 0, del comerç bio, vegà i artesans”.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç