RÀDIO COMERÇ

“El 90% del comerç de les Terres de l’Ebre ja ha obert avui”

 

Xavier Pallarès, Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, explica que l’aplicació de la Fase 1 del desconfinament a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre ha permès avui obrir gairebé amb normalitat tot el comerç ciutadà. A més, en aquest entrevista desgrana propostes que s’han fet des de la societat civil comercial aquests mesos, el Marketplace o la campanya “Que cap comerç tanqui”, impulsades per la Cambra de Comerç de Tortosa, a més d’altres ajuntaments.

També s’ha referit a la necessitat que ciutats com Tortosa i Amposta siguin de nou els pols d’atracció dels ciutadans de les comarques veïnes a l’hora de les compres no diàries, i les mesures que s’habiliten en transport públic i privat per a afavorir-ho. D’aquesta forma, creu que en deu dies, “les Terres de l’Ebre podrien pujar de fase i amb la responsabilitat del comerç i dels ciutadans, tornar a una situación de nova normalitat”.

També s’ha referit als reptes que ha fet front l’agricultura aquests mesos de confinament i la necessitat de temporers que han resolt amb personal del nord del País Valencià, així com la situació que ha portat aquestes darreres setmanes a diverses localitats a refusar alguns plans d’instal·lació de plantes eòliques a municipis ja saturats.

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç