RÀDIO COMERÇ

Barcelona Comerç obre el web Botigues Obertes a tot Catalunya

Barcelona Comerç obre des d’aquest dilluns 22 d’abril el seu web www.botiguesobertes.cat a tot Catalunya. Alfons Barti, director de la fundació que agrupa 24 eixos comercials de la ciutat de Barcelona explica a Ràdio Comerç que l’objectiu d’aquesta ampliació d’un projecte d’èxit que ja es va posar en funcionament fa tres setmanes és la solidaritat amb el comerç d’arreu del país. D’aquesta forma, l’ens no només s’obre al comerç no associat dels eixos, com ja va fer amb el primer web situat a Barcelona, si no a tot el comerç del territori català.

Barti destaca que aquest dimarts a la tarda ja hi ha més de 3000 establiments donats d’alta a la plataforma, el que constitueix ara mateix la base de dades del comerç català més important i més actualitzada de la xarxa

El web està obert a qualsevol empresa i establiment de Catalunya que vulgui donar-se d’alta, i permet incloure les seves dades principals, adreça en el cas d’estar oberta, o pàgina web en el cas d’oferir venta de productes o serveis de forma digital, a més d’altres opcions, com si ofereixen serveis d’urgència o venta i comandes per telèfon. El mapa virtual del comerç de Catalunya i la possibilitat de filtrar-ho per localitat i per categoria d’establiment ofereix al consumidor i client una forma fàcil i intuïtiva de poder buscar el producte de proximitat de forma més eficient.

 

Redacció Ràdio Comerç

Afegeix un comentari

Segueix-nos

Aquestes són les xarxes socials de Ràdio Comerç